Thema kado

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikt cadeautje voor een jarige, geslaagde of een andere feestelijke gelegenheid, dan is het wel handig om iets meer over het feestbeest te weten. Hierdoor kun je namelijk een eenvoudigere keuze maken en koop je iets wat zeker wordt gewaardeerd. Is de jarige een reislustig type, een sportieveling, een kookgek of een gadget fanaat? Deze vier specifieke thema's behandelen we apart in de bijgevoegde artikelen, maar we kunnen je wel alvast wat andere tips geven op het gebied van andere thema's:

De lezer

Ken je iemand die helemaal fan is van lezen? Dan is de bol.com ebook cadeaukaart een leuk cadeau! Deze bon kun je op Bol.com inzetten om legaal ebooks te kopen. Er zijn verschillende bedragen: 5, 10, 15 en 25 euro. Het daadwerkelijk kopen van een boek is vaak redelijk tricky, tenzij je het feestbeest zeer goed kent en precies weet wat hij/zij leuk vindt en nog niet gelezen heeft. Wat ook altijd kan: een proefabonnementje op een tijdschrift. Ook dan is het handig als je weet op welke tijdschriften de ontvanger reeds geabonneerd is, want het is natuurlijk zonde om een tijdschrift cadeau te doen wat hij/zij al heeft.

De beauty/fashion liefhebber

Op het gebied van beauty en fashion zijn veel leuke cadeautjes te verzinnen, ook voor een lager budget. De Primark heeft bijvoorbeeld een zeer groot aanbod met zeer goedkope fashion items. Leuke shirtjes voor slechts 3 tot 5 euro, dat is geen geld. Daarnaast hebben ze ook een groot assortiment beautygerelateerde artikelen die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken. Maak bijvoorbeeld een leuk pakketje met fashion- en beauty items: een leuk en uniek cadeau!