Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /home/projects/domains/dekadotheek.nl/public_html/index.php on line 227

Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /home/projects/domains/dekadotheek.nl/public_html/index.php on line 228

Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /home/projects/domains/dekadotheek.nl/public_html/index.php on line 229
Leuk cadeau voor afstuderen | DeKadotheek.nl
Kado voor afstuderen

Kado voor afstuderen / slagen

Wanneer iemand slaagt voor bijvoorbeeld de middelbare school, een vervolgopleiding of rijbewijs, dan is dit zeker een cadeautje waard. Veelal is een dergelijk geschenkje ook iets groter dan een gemiddeld verjaardagscadeau, omdat dit geen jaarlijks terugkerend feestje is. Je slaagt immers maar één keer voor je middelbare school. Maar wat is nu het ideale cadeau voor een afstudeerder / geslaagde? Wij helpen je graag.

Wellicht een beetje een saai antwoord, maar veelal zijn geslaagden erg blij met een extra zakcentje. Na de stressvolle tijd van de examens komt de tijd om te genieten. Meestal is er wel een vakantie geboekt om bij te komen, maar anders zijn er voldoende andere mogelijkheden om plezier te maken. Het is dan natuurlijk wel leuk om het zakcentje leuk aan te kleden in een cadeau. Een simpel envelopje is niet zo feestelijk.

Unieke manieren om geld te geven

Vul bijvoorbeeld een paar ballonnen met briefgeld en confetti, en blaas ze vervolgens op met helium. Een erg aparte en grappige manier om geld te geven. Je kunt iemand ook een beetje tricken. Zet een leeg wcrolletje in een weckpotje en vul de ruimte tussen de weckpot en de wcrol met m&m's. De geslaagde denkt dat hij een potje m&m's krijgt, maar in het wcrolletje kun je geld stoppen. Een leuke verrassing voor de jarige.

De champagne ananas

Een fles champagne is natuurlijk ook erg feestelijk, maar het is leuker om de champagne op een leuke manier cadeau te doen. Zo'n losse fles is ook maar zo simpel. Daarom kun je de champagne (of wijn, of andere drank) beplakken met ferrero rocher. Vervolgens aan de hals van de fles wat groene bladeren bevestigen en je hebt een mooie zelfgemaakte ananas.

Dit zijn allemaal leuke manieren om een relatief simpel cadeautje te geven. Een kleine dosis creativiteit maakt alles mooier.

Terug naar overzicht