Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /home/projects/domains/dekadotheek.nl/public_html/index.php on line 227

Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /home/projects/domains/dekadotheek.nl/public_html/index.php on line 228

Deprecated: Function utf8_encode() is deprecated in /home/projects/domains/dekadotheek.nl/public_html/index.php on line 229
Huwelijkscadeau voor op een bruiloft � De Kadotheek
Kado voor huwelijk

Origineel huwelijkskado

Je hebt binnenkort een bruiloft, en naast het welbekende envelopje wil je graag nog iets extra's geven aan het kersverse echtpaar. Een huwelijkscadeau dat tastbaar is, dat de ontvangers zullen onthouden en waarderen. Maar... wat?

De Kadotheek zal jou op weg helpen in je zoektocht naar het perfecte huwelijkscadeau. Doe hieronder inspiratie op en verras het stel op de mooiste dag van hun leven.

Huwelijkscadeau #1: de enveloppendoos

Een origineel huwelijkscadeau dat tevens direct bruikbaar is, is de enveloppendoos. Aangezien de meeste mensen op hun bruiloft als cadeautip een 'envelopje' noemen, is dit ook het meest gegeven cadeau op de bruiloft. Maar waar laat je al die enveloppen? In de enveloppendoos! De enveloppendoos kan daarnaast ingezet worden als een soort spaarpot waar de gasten zelf hun envelopje in kwijt kunnen, of nog wat extra's.

Bruiloft cadeau #2: foto met tekst

Als het huwelijkspaar het nog niet heeft, is een foto met tekst een super goed idee. Je kunt bijvoorbeeld een foto op canvas, een foto-album of een chocolade hartje met foto laten maken. Als foto kun je natuurlijk een foto van het echtpaar kiezen, maar je kunt ook een foto van jezelf met een van het stel nemen, of juist een hele oude foto van het koppel.

Andere dingen die je met foto's/tekst kunt doen:

Gebruik je fantasie en wees een beetje creatief, dan kun je met dit origineel huwelijkscadeau het echtpaar erg blij maken!

Tip #3: creatief met geld

In de meeste gevallen geef je op een bruiloft toch een envelopje met geld. Als je te laat bent om daar nog iets bij te geven of je weet gewoon geen ander cadeau, dan kun je ook met dat geld iets leuks doen zodat jouw envelopje nét wat specialer wordt. Bekijk hieronder wat je kan doen met geld:

Heb je zelf nog leuke tips? Laat het ons dan weten via het contactformulier!

Terug naar overzicht